Jongerenatelier vanaf 12 jaar

Houd je van tekenen en schilderen, van dingen maken en van nieuwe dingen uitproberen? Dan is het jongerenatelier een hele inspirerende plek om dat samen met anderen te doen.

Alles is voorhanden om op grote tafels of achter de ezel aan de slag te gaan. Door leuke uitdagende opdrachten onderzoek je hoe je met verschillende beeldaspecten, zoals compositie, kleurcontrasten, ruimte-uitbeelding, vorm/restvorm enz. jouw eigen verbeelding kunt maken van een onderwerp of thema. Daarnaast is er veel afwisseling in materialen en technieken. Soms maken we  een uitstapje naar boetseren met klei, zodat je ook eens ruimtelijk kunt werken. Deze cursus is daarmee een inspirerende plek om je eigen mogelijkheden te ontdekken en je grenzen te verleggen.

Centraal staat: plezier hebben in tekenen en schilderen, experimenteren, persoonlijke uitdrukking en onderlinge uitwisseling. De begeleiding is individueel ingericht; er kan veel, er moet weinig.

Bij het jongerenatelier kun je een portfolio opbouwen voor als je interesse hebt in een vervolgopleiding in de richting van de beeldende kunst of ontwerp en design.

Details

Locatie:
Meppel, De Plataan – Vledderstraat 3
Steenwijk, De Meenthe – Stationsplein 1

Duur:
12 lessen

Prijs:
€ 150

Wanneer:
Meppel, donderdagavond 17.45 – 19.15 uur
Steenwijk, vrijdagavond 17.45-19.15 uur

Startdatum:
Meppel  21 september 2023 (VOL) en 11 januari 2024
Steenwijk 22 september 2023 en 12 januari 2024

 

Het jongerenatelier bestaat uit twee blokken van 12 lessen.
Deze zijn los van elkaar te volgen. Wil je er zeker van zijn dat je het hele traject kan meedoen, kies dan bij het aanmelden voor beide blokken.

Aanmelden

€ 150,00
€ 150,00
€ 150,00
€ 150,00
+ transactiekosten voor iDeal a €0,29

Totaal: € -


Zodra je op de knop Aanmelden klikt, wordt je gelijk doorverwezen naar onze betaalpagina (iDeal).
Door je aan te melden voor een cursus ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden (pagina opent in een nieuw venster).

Werk waar je trots op mag zijn!