Kleuteratelier 5 en 6 jaar

Kleuters houden van spelen, ontdekken en fantaseren. Ze zijn dol op experimenteren, dingen proberen en kijken wat de gevolgen daarvan zijn. Kinderen op deze leeftijd kunnen daarom heel goed leren om vrij te associëren; ergens iets in zien of een verhaal bedenken. Hiervan houden ze hun leven lang plezier. Het vormt de bron van creativiteit en oplossend vermogen. Voor het kind staat plezier aan zijn eigen ‘scheppend vermogen’ centraal in het kleuteratelier.

Hoe is het om met grote kwasten te werken of juist met hele kleine penseeltjes? Wat gebeurt er als verschillende kleuren verf door elkaar gaan? Of als je klodders uitsmeert, wat ontstaat er dan? Veel verschillende materialen en technieken komen aan bod en altijd werken we vanuit een onderwerp of een verhaal. Dat stimuleert het betekenis geven aan wat je doet of maakt. Zelf nadenken over het onderwerp en hier uitdrukking aan geven bijv. dit zijn hele woeste golven of dit is een harig beest. Kortom, een prachtige ontwikkeling van experimenteren naar betekenisvol werken en iets maken waar je blij van wordt.

Details

Locatie:
Meppel, De Plataan

Duur:
6 lessen

Prijs:
€ 75

Wanneer:
donderdagmiddag 16.00 – 17.30

Startdatum:
23 mei 2024

(6 juni geen les i.v.m. avondvierdaagse)

 

Aanmelden

€ 75,00
+ transactiekosten voor iDeal a €0,29

Totaal: € -


Zodra je op de knop Aanmelden klikt, wordt je gelijk doorverwezen naar onze betaalpagina (iDeal).
Door je aan te melden voor een cursus ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden (pagina opent in een nieuw venster).

Werk waar je trots op mag zijn!