Voor volwassenen, Doe mee met verf en krijt

Veel volwassenen vinden het fijn om creatief te zijn. Iets maken wat uit jezelf is ontstaan, waar je over na hebt gedacht maar ook juist in combinatie met experiment, dat geeft veel voldoening. Toch is het soms lastig om hier een begin aan te krijgen en met deze cursus krijg je precies die prikkel! Je wordt uitgedaagd om met leuke onverwachte combinaties van materialen en technieken te gaan werken en daarmee een eigen verbeelding te maken van een bepaald onderwerp. Daarbij worden dingen uitgelicht als soorten composities, bepaalde kleurcontrasten, structuur of lichtval enz. om je werk zeggingskracht te geven.

Deze korte cursus is leuk voor iedereen die houdt van uitdaging en experiment, die tekenen en schilderen leuk vinden of dit graag eens wil proberen. Er zijn 4 lessen voor de herfstvakantie en vier weken na de herfstvakantie. In het nieuwe jaar komt er vast een vervolg als daar belangstelling voor is.

 

 

 

Details

Locatie:
Meppel, De Plataan – Vledderstraat 3

Duur:
8 lessen

Prijs:
€ 140

Wanneer:
Vrijdagmorgen 9.30 – 11.30 uur

 

 

Aanmelden

€ 140,00
+ transactiekosten voor iDeal a €0,29

Totaal: € -


Zodra je op de knop Aanmelden klikt, wordt je gelijk doorverwezen naar onze betaalpagina (iDeal).
Door je aan te melden voor een cursus ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden (pagina opent in een nieuw venster).

Werk waar je trots op mag zijn!